László Viktória: +3620 2 089 249
Három kérdés, amit érdemes feltenned a párkapcsolatodról

3 kérdés, amit érdemes feltenned magadnak egy párkapcsolatban

Három kérdés, amit érdemes feltenned a párkapcsolatodról

Az elmúlt éveimben, amikor az önszeretet felé elindultam, nagy szükségem volt arra, hogy el tudjak mélyedni saját magamban. 15 év párkapcsolat után az egyedüllét volt ebben a legjobb társam. Szabadon tanulhattam magamról. (És persze, ez nem egy lezárult folyamat, életem végéig tart majd.)

Aztán tanultam a férfiakról (és persze ennek sincs vége még), mert mindaz a kép, amit magamban az ellenkező nemről kialakítottam, messze állt a valóságtól. A szemléleteim és a nézőpontjaim nagy részét még gyerekkoromban szívtam magamba, és a média alakította. Ideje volt felülvizsgálni mindent.

Aztán a kapcsolódások lett a témán. Így haladtam rétegről, rétegre. Rengeteget köszönhetek az előző párkapcsolatomnak, de sok dologban másra vágytam. Tudatosabban akartam beleengedni magam az ismerkedésbe. Azt akartam, hogy közöm legyen ahhoz, milyennek alakítom a párkapcsolatomat.  Ma már egészen másképp ismerkedem, mint akár 1 évvel ezelőtt.

A párkapcsolati kérdések, bizonytalanságok az egyik leggyakoribb kérdések, amik az egyéni alkalmakon előkerülnek. (Ezért készültem egy egy napos tréninggel azoknak, akik éppen az ismerkedés fázisában vannak.)

Szeretnéd tisztábban látni, hogyan is álltok egymással?

Hogy mi ez a három kérdés?

 

Szereted?

 

Tudom, hogy evidens ez a kérdés, és egy jó kapcsolat egyik alapköve a szerelem, de minden tévhittel ellentétben, nem ez az egyetlen, ami számít.

 

Bízol benne?

 

Nem abban, hogy az a társ-e, akit elképzeltél magamnak, és akiről azt gondolod, hogy szükséged van rá, hanem az integritásában, az őszinteségében, a szándékában…

 

Mit hoz ki belőled az, hogy vele vagy?

 

Tisztelem azt, aki mellette vagyok? Inspirál vagy lehúz? Adhatom saját magamat?
Hogy egy kapcsolat felfelé vivő spirál lesz, vagy lefelé vivő, azt gyakran az erre a kérdésre adott válasz mutatja meg. És persze minden párkapcsolat jóval árnyaltabb ennél, mégis ez a három alapvető kérdés gyorsan segíthet megtalálni a prioritásaidat.

És ha már ennél a három kérdésnél tartunk. Mi van akkor, ha saját magaddal kapcsolatban teszed fel ezt a három kérdést?

Az én egyik alapvető adottságom az, hogy meglátom az emberekben a szépségüket és csodájukat. Ezt használom a sminktanácsadásokon, a szövegírásban, tervezésben és egy sokkal mélyebb szinten a segítő programokban. Olyan perspektívát, biztonságos és szeretetteli teret tudok neked kínálni, amiben eddig soha nem látott szemmel tekintesz magadra. Olyan értékeidet fedezed fel, amik eddig számodra láthatatlanok voltak, pedig hatással voltak az életedre, formálták a valóságodat. LáV

szia@azattores.hu