László Viktória: +3620 2 089 249
Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.
28 máj
13.500Ft

Plus size jóga testpozitív nap

május 28 @ 08:00 - 19:30

Plus size jóganap és testkapcsolat workshop

Legyen egy teljes napod – jógázz ducin, élőben is!

Győrffy Évi alternatív mozgásterapeuta

Győrffy Évi alternatív mozgásterapeuta

“Volna kedved együtt ünnepelni a tavaszt? Valami olyasféle tavaszi megtisztulásra gondoltam, ahol nem csak a polcokról, hanem a szívünkről is leseperjük a hideg téli hótakarót, és együtt, önmagunk és egymás iránti szeretetben, elfogadással fordulunk a testünk felé… Ha igen, gyere el május 28-án.” – Győrffy Évi

Győrffy Évi, alternatív mozgásterapeuta, plus size jóga és testkapcsolat tréner egy tartalmas, gyakorlatias, egész napos workshopot hívott életre mindazoknak, akik szeretnének a testükkel bensőséges, aktív és támogató kapcsolatot kialakítani.

Hogy jövök én a képbe? Ezen a napon többek közt én is előadást tartok majd. A témája: Hogyan szeretem jól a testem címmel?

 

Információk a workshopról

Mikor lesz a jóganap?

Az első magyar plus size jóganap időpontja 2017. május 28-án 8:00-tól 19:30-ig (félórás szünetekkel és egy hosszabb ebédszünettel)

Hol lesz?

A jóganap helyszíne: Szomatodráma Központ, 1021 Budapest, Vadaskerti út 13b

Mi lesz a program?

A nap folyamán két másfél órás jógaórán vehetsz részt, valamint lehetőséged van megízlelni a 3-szor 90 percben egy, a testedhez való viszonyodat gyógyító módszert is. Emellett meghallgathatod a minden ízében felejthetetlen és varázslatos László Viktória női önbizalom és önszeretet tréner előadását “Hogyan szeretem jól a testem? címmel”, Bach Zoltán taoista csikung oktató pedig, aki amúgy az Everness már-már állandó előadója, arról beszél majd, hogy vajon miért és hogyan is érdemes sokáig élni?

Emellett szerepel a programban a Dr. Eőry Ajándok-féle egészségmegőrző meridiántorna, és “az örök fiatalság forrásának” is nevezett 5 tibeti jógagyakorlatot is megtanulhatod.

EVENT DETAILS

Date: május 28 @ 08:00 - 19:30
Time: 08:00 - 19:30
Venue: Szomatodráma Központ
Address: Vadaskerti út 12/B
Organizer Name: Győrffy Évi