László Viktória: +3620 2 089 249

Nem az az önbizalom, hogy egy szobába belépve azt érzed, hogy jobb vagy mindenkinél. Az önbizalom az, amikor tudod, hogy képes vagy felismerni és megvalósítani a valódi céljaidat. – László Viktória

 • Vágysz a biztonságra? Arra az érzésre, hogy végre minden a helyére került?
 • Úgy érzed, hogy megbénítanak a kételyek?
 • Elvesztetted a kapcsolatot saját magaddal?
 • Nehéz helyzetben vagy, és nem látod a kiutat? Mintha folyton ugyanazokat a köröket tennéd meg, és nem tudnál továbbhaladni?
 • A töredékét sem kapod vissza annak, amit adsz? Üresnek érzed magad? Belefáradtál az életbe?
 • Néha olyan, mintha az élet csak megtörténne veled, te pedig csak tehetetlenül sodródsz?

A tapasztalatom az, hogy az emberek nagy része végtelenül alábecsüli a saját szerepét és fontosságát az élet körforgásában. Érzik, hogy többre hivatottak, de a jövő, amiben ezt valóban meg is tudják élni, elérhetetlennek tűnik. Tudják, hogy sokat adhatnának, de nem a helyes módon próbálkoznak. Ürességet éreznek, de nem tudják, hogyan kezeljék. Te is közéjük tartozol? Ennek nem kell többet így lennie.

Az ÁTTÖRÉS számodra is elérhető.

 

A szereteten és önelfogadáson alapuló önbizalom fejlesztéssel radikális változást hozhatsz az életedbe, és elindulhatsz egy olyan jövő felé, ami nem csupán a te javadat, de mindenki más javát is szolgálja.

Azért vagy itt, hogy megvalósítsd az álmaidat, a hozzád méltó életet éld, és átadd az ajándékaidat. Azért vagy itt, hogy kiteljesedj, és gazdagabbá tedd a valóságot. Már most is megvan benned minden, ami ehhez kell. Akár most is leteheted a terheidet, és választhatsz magadnak egy olyan jövőt, ami szereteten alapul a félelem helyett, önelfogadáson önítélkezés helyett.

A legtöbb emberhez hasonlóan, valószínűleg eddig te is “hiba korrigáló életet” éltél. Azt érezted, hogy nem működsz megfelelően, hogy valami elromlott benned, és ha ezeket a hibákat sikerül kijavítani, akkor hirtelen minden a helyére kerül majd az életedben, és az, amit te káosznak hiszel, majd értelmet nyer.

Amennyiben ez így van, akkor eddig a félelem eszköztárára alapozva próbáltál élni. A választásaidat abból a nézőpontból hoztad, hogy ha egyszer megjavultál, akkor biztonságban leszel. Arra számítottál, hogy ha elég sok jót teszel, talán elkerülheted a szenvedést. És érdekes paradoxonként arra is, hogy ha eleget szenvedtél, akkor kiérdemled a boldogságot.

De tudod és érzed, hogy ez a módszer már nem működik, és az élet is folyamatosan ezt bizonyítja. Önkarmát építettél, és nem tudod, hogy tedd le. Nem tudod, hogy kapcsolódj a belső forrásodhoz? Hogy találd meg a helyes választásokat az élet útvesztőiben?

Amíg az önmegvalósítást önszeretet nélkül próbálod meg elérni, addig csak arra a képre támaszkodhatsz, amiről azt hiszed, hogy a tökéletes te. Ha az önmegvalósítás szívből indul, azaz szeretetre és önelfogadásra támaszkodik, akkor a választásaid segítenek kiteljesíteni a tökéletes önmagad.

Nem azért leszel hibátlan, mert korábban hibás voltál, hanem mert pontosan meg tudod élni és ki tudod fejezni azt az egyedi csodát, aki csak és kizárólag te lehetsz. Ebben tudlak vezetni és segíteni, de a saját erődet, a saját őszinteségedet, elköteleződésedet, az egyedi csodádat neked kell adnod.

Vélemény a programról:

Hatalmas ürességgel kerültem Viktória keze közé. Nem tudtam hová tartok. Nem tudtam, hogy tartani akarok-e egyáltalán valamerre. Nem tudtam, hogy ki vagyok, elfelejtettem az értékeimet. Ezt okozta egy évtizedes szerelem elbukása és azok a hullámok, amelyeket a hirtelen egyedül maradás korbácsolt fel. Már az első alkalommal megfogott Viktória sugárzó személyisége. Azt éreztem nála, hogy ha csak órákra is, de ismét jól érzem magam a bőrömben. Nagyon furcsa érzés volt úgy kilépni az ajtón, hogy jó kedvem van. Igaz akkor még csak a villamosig tartott ki a lendület. Aztán a második alkalommal már hazáig lebegtem, míg az utolsó alkalom után bár még éreztem, hogy sokat kell dolgoznom magamon, tudtam, hogy a tarisznyámba rengeteg olyan „elemózsiát” pakolt, amely ha kell megvéd, ha kell, irányt mutat, ha kell feltölt pozitív energiával az utamon. Azóta minőségileg nagyon sokat változott az életem. Újra értem a célom, visszajött a motivációm és persze még néha vannak rossz perceim, óráim, de már nem félek tőlük, mert tudom, hogy nem ragadok bennük, hanem egyre inkább a jelen örömeinek élek.

N. Szabolcs

Mit adhat neked az áttörés program?

 • Megtalálhatod azt a belső eszenciát, ami most is irányítja az életed, akár tisztában vagy vele, akár nem.
 • Megtanulhatod, hogyan figyelj magadra, hogy az energiáidat a változások tudatos elősegítésére fordíthasd hadakozás, küzdelem és kételyekkel való vívódás helyett.
 • Felfedezheted azt a perspektívát és kiindulási pontot, amiből kiindulva az életed történései értelmet nyernek, és ezáltal olyan döntéseket hozhatsz, amik harmóniában vannak a valódi céljaiddal.
 • Összhangba kerülhetsz saját valóddal, a természetes erőddel és forrásoddal, hogy végre kiteljesíthesd az életed.

A mélyen gyökerező változás érdekében segítő meditációkat, hatékony eszközöket és gyakorlatokat, valamint blokkoldó energiamunkát is felhasználunk. Ez a hármas kombináció mind tudatalatti, mind tudatos, mind pedig tudatfeletti szinten támogatja a változásodat. Az 4+1 alkalomból álló program többek közt a következő elemekből épül fel:

 • Szeretetteli kapcsolatfelvétel a legbenső önmagaddal
 • Érzelmek tudatos kezelése
 • Testelfogadás
 • Bűntudat elengedése, a múlt megtisztítása
 • Megtanulsz különbséget tenni a félelem hangja és a saját belső hangod között
 • Az egoparadoxon felismerése és hasznodra fordítása
 • Önkarma lerakása
 • Szeretet blokkok oldása, feltétel nélküli szeretet befogadása
 • Cselekvés alapú önszeretet megismerése, teremtési alapelvek

Mivel a program személyre szabott, azt az egyedi igényeidnek megfelelően állítjuk össze. Az alkalmak során olyan gyakorlatokat csinálunk, és olyan eszközöket kapsz, amik segítenek kilépni a félelem útvesztőiből, és elindítanak a saját, boldogabb, szereteten és önelfogadáson alapuló, aktív jövőd felé.

Miért gondolom, hogy segíthetek neked?

Az én egyik alapvető adottságom az, hogy meglátom az emberekben a szépségüket és csodájukat. Ezt használom a sminktanácsadásokon, a szövegírásban, tervezésben és egy sokkal mélyebb szinten a segítő programokban.

Olyan perspektívát, biztonságos és szeretetteli teret tudok neked kínálni, amiben eddig soha nem látott szemmel tekintesz magadra. Olyan értékeidet fedezed fel, amik eddig számodra láthatatlanok voltak, pedig hatással voltak az életedre, formálták a valóságodat.

Volt egy olyan szakasz az életemben, amikor szinte a semmiből kellett újrakezdenem, amikor azt éreztem, hogy alkalmatlan vagyok az életre, amikor fogalmam sem volt, hogyan tovább. Egyedül voltam, pénz nélkül, munka nélkül, kilátások nélkül. Voltak támogató emberek az életemben, akiknek sokat köszönhetek. Rengeteget olvastam, gyakoroltam, és ami a legfontosabb nyitott lettem arra, hogy az élet elhozza a megfelelő tanításokat.

Mára kristálytiszta képem van arról, hogy a legtöbb élet hol siklik el, hogy hogyan tehetjük a legtöbbet a világért, hogy hogyan találhatunk és támaszkodhatunk az egyetlen forrásra ami valóban a rendelkezésünkre áll, és amit a legtöbb esetben végtelenül alábecsülünk: az önszeretetre.

Amit átadok neked, a tudásomon, megfigyeléseimen, az adottságaimon, a tapasztalataimon és gyakran az intuíciómon alapul. A rendszer, amit kidolgoztam is folyton fejlődik, csiszolódik. Minden egyes ember egy különleges, új színnel gazdagítja. Amit megtanítok neked, és amit együtt megtapasztalunk, azt máshol így, ebben a formában, nem érheted el, hiszen kifejezetten a te speciális igényeid szerint állítjuk össze.

Hiszem, hogy az élet minden támogatást megad ahhoz, hogy elérd a céljaidat, ha azok az önmagad felé irányuló szereteten alapulnak. Természetesen az én segítségem nélkül is sokat tehetsz azért, hogy megváltoztasd az életed. Drámai őszinteséggel, tudásszomjjal, odafigyeléssel és elköteleződéssel a saját boldogságod felé belülről irányuló, hiteles változásokat hozhatsz az életedbe. Ugyanakkor mégsem véletlenül kerültél ide, és jutottál eddig az olvasásban.

Egy egyedi és különleges lehetőséget kínálok neked arra, hogy tudatosan, szeretettel és önelfogadással, mélyen gyökerező, tartós változásokat hozz az életedbe, hogy felismerd a valódi céljaidat, és megtaláld az elérésükhöz szükséges utakat.

 

Az az élet, amiről talán most még álmodozni sem mersz, elérhető a számodra. A döntés a te kezedben van. Hogy az áttörés a maximális eredményt hozza a számodra egy kifejezetten neked, egyedi igényeid szerint készített meditációt is kapsz a program végén, hogy bármikor meghallgathasd, ha úgy érzed, szükséged van rá. Tudom, hogy ez nem feltétlenül könnyű döntés, és szeretnél többet tudni, hogy felelősen hozhass elhatározást a László Viktóriatovábbiakról. Ezért szeretnék felajánlani neked egy 25 perces, ingyenes első konzultációt, hogy megbeszéljük az elvárásaidat, a kérdéseidet, hogy rálátást nyerj a programra. Ez a konzultáció nekem is lehetőség, hogy jobban megismerjelek, és el tudjam dönteni, valóban jól tudunk-e együttműködni az áttörésben. A program ára: 54.000 Ft. Amennyiben az ingyenes konzultáció során úgy döntesz, hogy az  Áttörés kínálta lehetőségeket felhasználva megadod magadnak egy szeretettelibb és boldogabb élet lehetőségét, úgy az 5 alkalmas Áttörés program csupán 44.000 Ft.   Mind a konzultáció, mind az egyéni Áttörés program személyesen vagy skype-on is elérhető.

Az egyéni áttörés programot 2017-ben más feltételekkel érheted majd el, ugyanakkor, ha most jelentkezel, még ebben a formában tudunk együtt haladni az áttörésedért.

Mégis miért várnál? Jelentkezz most!

>jelentkezem