Női Varázs


Egész napos, csoportos, nőiség felszabadító program
a nőiséged erősítésére, az önszereteted és az önbizalmad növelésére.


Mert


Egyedi vagy. Különleges vagy. Utánozhatatlan vagy. Mégis olyan sokszor akarsz más lenni, elmenekülni saját magadtól.
Pedig lehetsz boldog, úgy, ahogy vagy.
Tapasztald meg, milyen szeretettel jelen lenni az életedben, a testedben, az érzéseidben!

László Viktória vagyok

Lifedesigner

Többek közt nőknek segítek abban, hogy felismerjék a saját szépségüket, támogató és őszinte kapcsolatot alakítsanak ki saját magukkal, elmélyítsék az önszeretetüket, és több örömöt engedjenek az életükbe.

Ahhoz, hogy ez lehetségessé váljon, nekem is nagy utat kellett bejárnom, és ez az utazás még mindig tart. Tudom, milyen romboló tud lenni a belső kritikusunk. Hogy mennyi görcsösség és félelem van a kontrollra törekvés mögött, és hogy mennyire könnyű elveszíteni a kapcsolatot a saját belső hangunkkal.

Ahogy azt is tudom, hogy van ebből kiút. Neked is van.

Mit adhat neked a Női varázs program?

A nőiséged szeretetteli, természetes kibontását. Hogy végre leteheted az elvárásokat, ideálokat és megengedheted magadnak a saját elevenséged és egyediséged megtapasztalását.

Játszunk a férfi és női energiákkal

Van egy elképzelésed arról, hogy mennyire vagy nőies vagy sem. Most kísérletezünk azzal, hogy mi is van benned pontosan, és hol érzed magad a legtermészetesebbnek.

Milyen, amikor igazán szexi vagy?

Újra tanulsz állni, járni, leülni, csak most érzékien, szexin, mégis természetesen. A saját örömödre, a saját elevenségeddel és játékosságoddal kapcsolódva.

Elmélyítjük az önelfogadásodat

Milyen az, amikor összekapcsolódsz a női középpontoddal? Ez alapjaiban változtatja meg, hogyan látod és érzékeled a tested és az életed, és hogy mit látnak belőled.

Támogatjuk egymást a megnyílásban

Nőként fontos megtapasztalni az elfogadó, támogató közösség erejét. Ezt is megadjuk egymásnak. Megosztjuk a női megéléseinket, rácsodálkozunk egymásra.

Mit mondtak még a Női Varázsról?

 • Milyen érzés volt "előhúzni a szekrényből" a NŐT? Csodálatos!

  . . .
  Ildikó
 • Jöttem, láttam, győztem; köszönöm a lágyan formáló tanítást és a vele járó felismeréseket is. Szeretettel ajánlom másoknak is!

  . . .

  Zsófi

 • Fenekestül felfordult az életem - hála Neked - nagyon jó értelemben!!Szeretném még egyszer megköszönni a sok-sok jó dolgot, és azt, hogy kiszabadítottuk közösen a bennem lévő eddig jól elrejtett/elnyomott "dögös nőt". És a párom is csak kapkodja a fejét... :)

  . . .
  Ági
Mikor és hol lesz a Női varázs, és mennyibe kerül?
Időpont: Június 18. vasárnap 10-17 óráig
Budapest, 12. kerület.
Minden jog fenntartva © László Viktória, Tel: +3620 2089 249